Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hamilton Straf / Max Verstappen naar stewards voor inhalen onder rode vlag / De klacht van mercedes over het .

Red bull racing is het er niet mee eens dat lewis hamilton geen straf krijgt voor zijn acties in de derde vrije training. Hamilton is wat betreft het incident met mazepin wél bestraft. Lewis hamilton loopt het risico op nog een straf tijdens de grand prix van sao paulo dit weekend, nadat zijn auto na de kwalificatie naar de . Lewis hamilton en max verstappen naast elkaar. Lewis hamilton heeft geen gridstraf gekregen voor het vermeend negeren van de dubbele gele vlag in de derde vrije training van de grand prix .

Red bull racing is het er niet mee eens dat lewis hamilton geen straf krijgt voor zijn acties in de derde vrije training. FOTO'S: Oranje-legioen viert feest na zege van Max
FOTO'S: Oranje-legioen viert feest na zege van Max from www.racexpress.nl
Hamilton is wat betreft het incident met mazepin wél bestraft. Max verstappen / straf / lewis hamilton / brazilië foto: Lewis hamilton heeft daarom een dikke vette straf gekregen naar afloop van de grand prix brazilië. Red bull racing is het er niet mee eens dat lewis hamilton geen straf krijgt voor zijn acties in de derde vrije training. De klacht van mercedes over het . Hamilton hoopte met wat hulp van valtteri bottas nog wat verder op max verstappen in te kunnen lopen dan uiteindelijk lukte, maar zijn . Lewis hamilton heeft geen gridstraf gekregen voor het vermeend negeren van de dubbele gele vlag in de derde vrije training van de grand prix . De zevenvoudig wereldkampioen heeft een reprimande gekregen van de fia en krijgt .

Hamilton is wat betreft het incident met mazepin wél bestraft.

Red bull racing is het er niet mee eens dat lewis hamilton geen straf krijgt voor zijn acties in de derde vrije training. Zojuist is officieel bekend geworden dat lewis hamilton alsnog een straf heeft ontvangen voor het niet verminderen van zijn snelheid tijdens een gele . Lewis hamilton heeft geen gridstraf gekregen voor het vermeend negeren van de dubbele gele vlag in de derde vrije training van de grand prix . Lewis hamilton krijgt geen straf voor het negeren van de dubbele gele vlag, dat hebben de stewards besloten na de derde vrije training. Lewis hamilton loopt het risico op nog een straf tijdens de grand prix van sao paulo dit weekend, nadat zijn auto na de kwalificatie naar de . Verstappen kreeg een straf, maar daar was hij het niet mee eens. Lewis hamilton heeft daarom een dikke vette straf gekregen naar afloop van de grand prix brazilië. Hamilton hoopte met wat hulp van valtteri bottas nog wat verder op max verstappen in te kunnen lopen dan uiteindelijk lukte, maar zijn . Max verstappen / straf / lewis hamilton / brazilië foto: En ja dat is sarcasme, want het boetebedrag . Lewis hamilton en max verstappen naast elkaar. Hamilton is wat betreft het incident met mazepin wél bestraft. Maar werd kort voor het einde alsnog gepasseerd door lewis hamilton.

De klacht van mercedes over het . Zojuist is officieel bekend geworden dat lewis hamilton alsnog een straf heeft ontvangen voor het niet verminderen van zijn snelheid tijdens een gele . Red bull racing is het er niet mee eens dat lewis hamilton geen straf krijgt voor zijn acties in de derde vrije training. Hamilton is wat betreft het incident met mazepin wél bestraft. Lewis hamilton krijgt geen straf voor het negeren van de dubbele gele vlag, dat hebben de stewards besloten na de derde vrije training.

Lewis hamilton en max verstappen naast elkaar. Video: Verstappen inspecteerde achtervleugel Mercedes na
Video: Verstappen inspecteerde achtervleugel Mercedes na from files.gpblog.com
Lewis hamilton krijgt geen straf voor het negeren van de dubbele gele vlag, dat hebben de stewards besloten na de derde vrije training. Lewis hamilton heeft daarom een dikke vette straf gekregen naar afloop van de grand prix brazilië. Max verstappen / straf / lewis hamilton / brazilië foto: En ja dat is sarcasme, want het boetebedrag . Verstappen kreeg een straf, maar daar was hij het niet mee eens. Red bull racing is het er niet mee eens dat lewis hamilton geen straf krijgt voor zijn acties in de derde vrije training. Hamilton is wat betreft het incident met mazepin wél bestraft. De zevenvoudig wereldkampioen heeft een reprimande gekregen van de fia en krijgt .

Red bull content pool (buda mendes/getty images).

Max verstappen / straf / lewis hamilton / brazilië foto: En ja dat is sarcasme, want het boetebedrag . Hamilton is wat betreft het incident met mazepin wél bestraft. De klacht van mercedes over het . Maar werd kort voor het einde alsnog gepasseerd door lewis hamilton. Lewis hamilton krijgt geen straf voor het negeren van de dubbele gele vlag, dat hebben de stewards besloten na de derde vrije training. Red bull racing is het er niet mee eens dat lewis hamilton geen straf krijgt voor zijn acties in de derde vrije training. Zojuist is officieel bekend geworden dat lewis hamilton alsnog een straf heeft ontvangen voor het niet verminderen van zijn snelheid tijdens een gele . Red bull content pool (buda mendes/getty images). Lewis hamilton heeft geen gridstraf gekregen voor het vermeend negeren van de dubbele gele vlag in de derde vrije training van de grand prix . Verstappen kreeg een straf, maar daar was hij het niet mee eens. Hamilton hoopte met wat hulp van valtteri bottas nog wat verder op max verstappen in te kunnen lopen dan uiteindelijk lukte, maar zijn . De zevenvoudig wereldkampioen heeft een reprimande gekregen van de fia en krijgt .

Verstappen kreeg een straf, maar daar was hij het niet mee eens. Zojuist is officieel bekend geworden dat lewis hamilton alsnog een straf heeft ontvangen voor het niet verminderen van zijn snelheid tijdens een gele . Max verstappen / straf / lewis hamilton / brazilië foto: Lewis hamilton heeft daarom een dikke vette straf gekregen naar afloop van de grand prix brazilië. Red bull racing is het er niet mee eens dat lewis hamilton geen straf krijgt voor zijn acties in de derde vrije training.

Lewis hamilton krijgt geen straf voor het negeren van de dubbele gele vlag, dat hebben de stewards besloten na de derde vrije training. Max Verstappen naar stewards voor inhalen onder rode vlag
Max Verstappen naar stewards voor inhalen onder rode vlag from img.gptoday.eu
Zojuist is officieel bekend geworden dat lewis hamilton alsnog een straf heeft ontvangen voor het niet verminderen van zijn snelheid tijdens een gele . De zevenvoudig wereldkampioen heeft een reprimande gekregen van de fia en krijgt . Lewis hamilton krijgt geen straf voor het negeren van de dubbele gele vlag, dat hebben de stewards besloten na de derde vrije training. En ja dat is sarcasme, want het boetebedrag . Verstappen kreeg een straf, maar daar was hij het niet mee eens. Lewis hamilton en max verstappen naast elkaar. Maar werd kort voor het einde alsnog gepasseerd door lewis hamilton. Lewis hamilton loopt het risico op nog een straf tijdens de grand prix van sao paulo dit weekend, nadat zijn auto na de kwalificatie naar de .

Verstappen kreeg een straf, maar daar was hij het niet mee eens.

De klacht van mercedes over het . De zevenvoudig wereldkampioen heeft een reprimande gekregen van de fia en krijgt . En ja dat is sarcasme, want het boetebedrag . Verstappen kreeg een straf, maar daar was hij het niet mee eens. Lewis hamilton heeft daarom een dikke vette straf gekregen naar afloop van de grand prix brazilië. Red bull racing is het er niet mee eens dat lewis hamilton geen straf krijgt voor zijn acties in de derde vrije training. Lewis hamilton loopt het risico op nog een straf tijdens de grand prix van sao paulo dit weekend, nadat zijn auto na de kwalificatie naar de . Zojuist is officieel bekend geworden dat lewis hamilton alsnog een straf heeft ontvangen voor het niet verminderen van zijn snelheid tijdens een gele . Maar werd kort voor het einde alsnog gepasseerd door lewis hamilton. Lewis hamilton krijgt geen straf voor het negeren van de dubbele gele vlag, dat hebben de stewards besloten na de derde vrije training. Hamilton is wat betreft het incident met mazepin wél bestraft. Red bull content pool (buda mendes/getty images). Hamilton hoopte met wat hulp van valtteri bottas nog wat verder op max verstappen in te kunnen lopen dan uiteindelijk lukte, maar zijn .

Hamilton Straf / Max Verstappen naar stewards voor inhalen onder rode vlag / De klacht van mercedes over het .. Maar werd kort voor het einde alsnog gepasseerd door lewis hamilton. Red bull content pool (buda mendes/getty images). Max verstappen / straf / lewis hamilton / brazilië foto: De klacht van mercedes over het . Hamilton hoopte met wat hulp van valtteri bottas nog wat verder op max verstappen in te kunnen lopen dan uiteindelijk lukte, maar zijn .